Vi bygger lavenergi træhuse i særklasse

Vedligeholdelse/Husets bog

Når huset er helt færdigt, modtager I en USB nøgle med filer der omhandler huset. Indholdet vil typisk være: Beskrivelse, tegninger, entreprisevilkår, liste over underentreprenører, tidsplan for byggeriet, info og garanti på hvidevarer, energimærkning og trykprøvning, byggetilladelse, info om vinduer/døre, inventar og gulve herunder vedligehold, facadevedligehold, malekoder (udvendig) samt evt. billeder fra opførslen af huset. I denne USB nøgle har I alle nødvendige informationer samlet ét sted.

Et par gode råd til vedligeholdelse

Et træhus er bygget op i naturmaterialer og derfor kræver huset selvfølgelig vedligeholdelse, men slet ikke i den grad, som skeptikere måske kunne forestille sig.  Hos Link Huse bliver alt træ til beklædning grundet på alle sider, og herefter males det 2 gange på alle sider med den færdige maling.

Vi bor dog i et land med et hårdt klima, så vi råder til at man frisker malingen op, der hvor huset er mest udsat. Ikke fordi træet som sådan tager skade, men rent æstetisk tager huset sig bedre ud, når facaderne ser ens ud, og ikke virker slidte.

Giv huset luft 

Der er nogle få enkle ting man skal tage hensyn til, når man har et træhus. Beskær træer og planter, så de ikke kommer i direkte kontakt med træværket. Efterse udhæng og tagrender for at undgå fugtskader på facadebeklædningen. Udskift revnede, beskadigede og råd- angrebne brædder, hvis det opstår.

Hvis disse få råd følges vil I have et træhus der lever ligeså længe og længere end I gør. Flere råd om tilsyn og pleje følger med i Husets Bog.

arrow up

arrow down