Vi bygger lavenergi træhuse i særklasse

Lavenergi Træhus

En Bisholt specialmodel - som kunden selv har sat sit præg på.

Vi skal bygge et lavenergi træhus ved Klitmøller i nordjylland, også kendt som Cold Hawaii - enhver surfers paradis. Huset er på 147 m² i 1 plan med 19 m² intregeret overdækket terrasse og redskabsrum. Den udvendige træbeklædning er i sortmalet lodret 1 på 2 beklædning. Vinduerne er Velfac træ/alu - farve granit udvendigt og hvid indvendig. Taget laves med saksespær, hvilket giver skrå lofter i hele huset, som giver en virkelig god fornemmelse af lys og luft, og ydermere vil 3 velux vinduer give ekstra lys. En spændende detalje i dette hus, er en gennemgående skillevæg, beklædt med en vandret sort træbeklædning i 2 bredder, og med mellemrum for at give struktur og variation.

Det er et lavenergi træhus, som skal opfylde kravene til BR15, med en 6 kW luft til vand varmepumpe, og et Nilan Comfort 300 varmegenvindingsanlæg, der også sørger for et perfekt indeklima. Læs mere om Nilan Comfort 300 anlægget her

Vi glæder os til at levere dette lavenergi træhus til Anders, hvorfra han kan dyrke sine fritidsinteresser for kunst og surfing.


 

 

arrow up

arrow down