Vi bygger lavenergi træhuse i særklasse

Lavenergi Træhus

Et helt fantastisk hus der skal rumme 2 familier - forældre, børn og børnebørn.

Vi skal bygge et lavenergi træhus ved Stenstrup på sydfyn. På en fantastisk naturgrund, vil familien bygge deres fremtidige fælles hjem på 300 m², hvor forældrene skal bo i et-plans delen på 120 m², og de unge skal bo i 2-plan på 90 + 90 m². Til dette hører en dobbelt garage på 57 m². Taget lægges med sorte cementtagsten, og facaderne monteres med en vandret sort træbeklædning. Hvide lysningsbrædder omkring de hvide træ/alu vinduer med sprosser, samt alle dørpartier, fuldender udtrykket. En altan langs facaden på 1. sal, over en overdækket veranda i stueplanen, leder tankerne hen på en klassisk plantage fra sydstaterne i USA.

Det er et lavenergi træhus, som skal opfylde kravene til BR15, med et jordvarmeanlæg, og et Nilan Comfort 300 varmegenvindingsanlæg, der også sørger for et perfekt indeklima. Læs mere om Nilan Comfort 300 anlægget her
Herudover monteres solcelleanlæg med batterilager, så familierne vil være helt selvforsynende med varme og elforbrug.

Vi glæder os til at levere dette ekstraordinære lavenergi træhus til Helene og Claus, samt Anne-Marie og Heine - bygget til at rumme både et seperat og et fælles familieliv.


 

 

arrow up

arrow down