Dobbelthuse til udlejning

Nyt byggeprojekt

Link Huse bygger 10 dobbelthuse til udlejning på Peter Holst Vej i Juelsminde.

I efteråret 2016 startes byggeriet op på udstykningen, der er beliggende lige ud til Tofteskovvej, mellem XL trælasten og Rosenvænget. De 20 lejeboliger kommer til at ligge i gåafstand til skole, hal, børnehave og busstop, og fin cykelafstand til centrum af Juelsminde, med butikker, havn og badestrand.

Husene bygges efter BR15, og vil blive opvarmet med varmepumper. Isolering og lavenergi døre/vinduer, vil være med til at sikre, at udgiften til varme vil ligge på et absolut minimum. Hver lejebolig er på 98 m² og er indrettet med entré, der har teknik- og garderobeskabe, 3 værelser - alle med garderobeskabe, åbent køkken/alrum i forbindelse med stuen, samt et dejligt stort toilet/bad. Ligeledes er der et redskabsrum på 3 m² til hver bolig, og der etableres terrasser med belægningssten både foran og bag husene.

Dobbelthusene får facader i sortmalet træ med lodret 1 på 2 beklædning, murede gavle og tag med sorte cementtagsten og valmede gavle. Hvide træ/alu vinduer og døre, samt en lille karnap i køkkenet med vinduer/terrassedør, der udvendigt er beklædt med zink. Indvendigt er klinker og trægulve holdt i neutrale farver, og alt inventar er med hvide låger, hvilket samlet set gør, at boligen fremstår lys, venlig og imødekommende.

Første dobbelthus forventes klar til indflytning d. 1. januar 2017, og hele projektet forventes afsluttet i december 2018.

For mere info, og for evt. at blive skrevet op, (vi har allerede flere skrevet op, så vent ikke for længe), kontakt Lars Nielsen på 20 11 78 70 mellem kl. 8.00 - 16.00.

Se billeder af lignende dobbelthuse her

 

 

arrow up

arrow down