Dobbelthuse til udlejning

Udlejning i Glud

5 dobbelthuse til udlejning på Nordbakken i Glud.

I landsbyen Glud, mellem Horsens og Juelsminde, har Link Huse i årene 2012 - 2013, bygget 5 dobbelthuse. Beliggenheden er central i Glud, tæt på indkøb, skole, børnehave og idrætsfaciliteter, men samtidigt afskærmet fra larm og trafik.

Husene er isolerede som lavenergihuse, hvilket sikrer at udgiften til varme ligger utroligt lavt. Opvarmning er med naturgas, og med gulvvarme i alle rum.

Beskrivelse: Facader med 1 på 2 sort træbeklædning, hvide vinduer og døre i træ/alu, murede gavle og tag med sorte cementtagsten. En lille karnap til køkkenet med vinduer/terrassedør, der udvendigt er beklædt med zink. Der er et redskabsrum på 4 m² til hver bolig, og der er etableret terrasser med belægningssten både foran og bagved husene.

Indretning: Hver lejebolig er på 99 m². Entré, der har teknik- og garderobeskabe, 1 soveværelse og 2 børneværelser - alle med garderobeskabe, åbent køkken/alrum i forbindelse med stuen, samt et dejligt stort toilet/bad. 

Indvendigt er klinker og trægulve holdt i neutrale farver, og alt inventar er med hvide låger, hvilket samlet set gør, at boligen fremstår lys, venlig og imødekommende.

Alle lejemål er pt. udlejet.

For mere info, og for evt. at blive skrevet op, kontakt Lars Nielsen på 20 11 78 70 mellem kl. 8.00 - 16.00.

Se billeder af udlejningshusene i galleriet her

 

arrow up

arrow down