Vi bygger lavenergi træhuse i særklasse

Link Huse – Hvem er vi?

Link Huse er en lille, fleksibel virksomhed, hvor der ikke er langt fra indehaver Lars Ilsøe Nielsen og til yngste lærling. Sådan har vi det bedst med at det er. Vi spiser vores madpakker sammen, og drøfter stort og småt, både det faglige og det sociale.

Vores administration er ganske lille. Den udgøres af Lars, der står for salg og produktion, hustruen Karin, der ligeledes har en uddannelse som trætekniker, står for administration og regnskab, og Knud Mikkelsen, der står for salget af træhuse.

Lars I. Nielsen er uddannet tømrer og trætekniker, og har drevet tømrervirksomheden, Lin-Byg ApS, siden 1997. Link Huse ApS, blev startet i 2006, ud fra et ønske om, at kunne kontrollere en byggeproces, fra start til slut, med fokus på kvalitet og tid, når der blev arbejdet langt hjemmefra. Som følge heraf, opstod idéen om byggeri af træhuse, i færdige elementer.

Hvad var det, der skete i 2006? Det startede faktisk med et sommerhus på en ø. Hvordan løser man det, når man ikke har tid og overskud til en lang byggeperiode? Jo - man udvikler et træhus, der kan opføres i færdige elementer, der kan rejses og være vandtæt i løbet af 1 til 2 dage. Det har vist sig, at være et rigtigt godt koncept, som vi til stadighed udvikler på.

Vi har, på trods af krisetider, stadig samme navn og cvr. nr., og det er en vigtig signalværdi for os, fordi vi tror på det vi laver, og vi står ved vores ansvar.

arrow up

arrow down