Vi bygger lavenergi træhuse i særklasse

Sundhed og Indeklima

Indeklimaet i vores hjem er en af de vigtigste faktorer for et sundt og velfungerende liv. Det er én af grundene til at familier med f.eks. astma/bronkitis problemer vælger huse som vores. Men vi har alle brug for et sundt indeklima. Et perfekt indeklima kommer ikke af sig selv eller ved masser af udluftning. Og det kommer heller ikke alene ved at bo i et træhus. Der skal mere til og det får du med et hus fra Link Huse.

Udskiftning af luft - høj komfort

Med nutidens krav til isolering og tæthed af vores boliger, er det et "must", at der foretages daglig udluftning. Dette for at undgå fugtskader, dårligt indeklima, og i værste fald råd og skimmelsvamp. Det kan dog være et problem at sikre dette, ved at åbne døre og vinduer flere gange om dagen. Varmen lukkes ud og det trækker ind - især i vinterhalvåret. Det løses bedst med et fuldautomatisk genindvindingsanlæg der sikrer, at luften bliver udskiftet en halv gang i timen, samt en konstant luftfugtighed. Det er vigtigt for os alle, men specielt for astmatikere og allergikere, er det af afgørende betydning.

Effektivt ventilation

Genindvindingsanlægget er medvirkende til, at et lavenergihus, kan opfylde kravene til BR15 og BR20. Vores træhuse er som standard, udstyret med et Nilan 300 Comfort anlæg, som geninvinder 95% af varmen i luften, inden den forlader huset. Anlægget fjerner støvpartikler, fugt og lugt fra boligen. Samtidig genindvindes energien fra udsugningsluften til opvarmning af indblæsningsluften. Sådan skabes det gode indeklima på en intelligent, miljømæssig smart måde – og sådan skabes de bedste betingelser for et komfortabelt og behagelig indeliv i dit hjem.

arrow up

arrow down