Vi bygger lavenergi træhuse i særklasse

Lavenergihuse - Link Huse

Økonomi og Lavenergi

Varmeregningen

Hvis du sidder i et Link Hus i november måned, og endnu ikke har sat varme på…så er det ikke så underligt. Et træhus isolerer ganske enkelt bedre end et murstenshus – og du vil opdage et markant fald i varmeregningen. Vores tæthedsprøvninger ligger over niveau i forhold til BR15, og energimærkningen ligger altid i klasse A.
Som tommelfingerregel vil et hus på 140m2, bygget efter BR15, have et varmeforbrug på ca. 175 kr. om måneden.

Energirigtig opvarmning

Vores lavenergi træhuse opvarmes med en luft til vand varmepumpe, der laver varmt vand samt gulvvarme i hele huset. Siden 2006, hvor vi startede med at bygge træhuse, har vi opnået stor ekspertise i at opføre lavenergihuse, der i dag som minimum opfylder kravene til BR15. Ønsker du et hus, der skal opfylde kravet til BR20, skal der et solcelle- anlæg på.
Bygger du således efter BR20, vil udgiften til varme være 0,- kr./md., samt vil solcelleanlægget producere for kr. 2.000,. ekstra årligt, til andet forbrug.

Varmepumpe

"En moderne varmepumpe er en økonomisk og miljøvenlig opvarmningsteknik, som udnytter den varme, solen altid efterlader i luft og jord. Varmepumpen opsamler denne varme og komprimerer den. Varmepumpen består af en varmeveksler, der optager varmen fra luften, en kompressor der hæver temperaturen og endnu en varmeveksler, der afgiver varmen til varmesystemet i dit hus. Lige så enkelt og driftsikkert som din fryser og dit køleskab" Kilde: Gastech Energi. 

Vælg lavenergi - spar tilslutningsafgifter

Fordi en varmepumpe, og et fuldautomatisk genindvindingsanlæg, er standard i vores lavenergi træhuse, kan de bygges uden tilslutning til eksterne energikilder, såsom naturgas, fjernvarme og olie.

Fremtidssikret bolig

Lovgivningen omkring byggeri af helårsboliger bliver med hensyn til energiforbrug stadig strammet. Hos os skal du ikke spekulere over om dit nye lavenergihus er fremtidssikret, da vi allerede kan imødekomme kravene til lavenergibyggeri nu og i fremtiden.
Læs om BR15 her

 

arrow up

arrow down