Vi bygger lavenergi træhuse i særklasse

Nyt hus på 8 uger

Den korte byggeperiode skyldes at vores træhuse leveres i egne færdigproducerede elementer. Elementerne er forberedt til installation af el og vvs, og ligeledes er døre og vinduer monteret. De indvendige vægge og skillevægge er beklædt med skruefast fibergips. Dit hus er rejst og vandtæt på 2 dage, og er indflytningsklar efter 6-8 uger, fra soklen er støbt. 

Efter elementerne er opsat, og huset er lukket, fortsættes arbejdet på byggepladsen med lægning af tag, indvendig færdiggørelse med inventar og malearbejde, samt el og vvs arbejde m.m. En tidplan for byggeriet er med til at sørge for, at dit hus står færdigt til aftalt tid. 

Hvad er færdige elementer?

Elementerne til dit træhus bliver samlet i vores produktionshal. Det betyder at arbejdet foregår indendørs, så vi undgår fugt i konstruktionstræ, isolering, beklædning og andre byggematerialer. Vi kan lave elementerne med ubrudt dampspærre, hvilket er afgørende for husets tæthed og isoleringsevne.

Alt i alt er metode og den korte byggetid med til at forebygge evt. problemer med skimmelsvamp på et senere tidspunkt, som er enhver husejers mareridt.

 

arrow up

arrow down